Home>Hytter>Sannsynlig brannårsak
Et bilde som inneholder brann, utendørs, røyk, tre Automatisk generert beskrivelse
Hytter Nyhet

Sannsynlig brannårsak

Sannsynlig brannårsak til hytta som brant ned ved Donseknuden forrige søndag, skyldes aske som var tømt på utsiden. Det opplyser politikontakt i Sirdal, Jon Uleberg, til Sirdalmedia. Uleberg har snakket med eieren, som forklarte hva som hadde skjedd.

I løpet av uken er det også utført tekniske undersøkelser på brannstedet, men der er det ikke funnet noe spesielt.

Rogaland Brann og Redning fikk melding om brannen klokka 19.20. Da rykket mannskaper fra Tjørhom og Tonstad ut. De kjørte til Flesebekk og videre med snøscooter i tre kilometer. Hytta var helt overtent da brannmannskapene kom fram. Da ble det en kontrollert nedbrenning.

Brannårsaken til forrige hyttebrann i sørenden av Øyarvatnet i begynnelsen av februar er henlagt sak hos politiet. Da teknikker kom fram til brannstedet, var det en stor askehaug og der fant de ingen brannårsak. Hytta ligger fem kilometer fra bilvei.

Foto: Aske tømt på utsiden av hytta var sannsynlig årsak til brannen ved Donseknuden.