Home>Kommunen>Koronatiltak oppheves
Et bilde som inneholder tekst, himmel, utendørs, bilvei Automatisk generert beskrivelse
Kommunen Nyhet

Koronatiltak oppheves

Mandag morgen hadde beredskapsledelsen i Sirdal kommune møte og opphevet alle lokale smitteverntiltak.

Følgende tiltak ble fattet:

Fra klokka 00.00 den 29. juni:

I Sirdal gjelder kun de nasjonale retningslinjer samt bestemmelse vedrørende Tonstadbadet som kun er åpent for kommunens egne innbyggere. Krav om munnbind er dermed fra klokka 00.00 den 29. juni opphevet.

Sirdal kommunes kriseledelse har i møte mandag vedtatt å oppheve alle lokale smitteverntiltak.

Annonse

Kommunen har de to siste ukene vært gjennom omfattende restriksjoner, etter at fem personer har vært koronasmittet og 250 har vært i karantene. Kommuneoverlegens strategi med å stenge av store deler av kommunen har vært vellykket. Nå blir det normale tilstander igjen for trening, sosiale sammenkomster og munnbindpåbudet forsvinner i butikker og offentlig bygg.