Home>Nyhet>Nytt solsenter på Tonstad
Et bilde som inneholder person Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Tonstad

Nytt solsenter på Tonstad

Tonstad Solsenter åpnet lørdag nytt solsenter i Fokus-bygget på Tonstad. Vidar Skretting og Finn Bjørge, sistnevnte som daglig leder, står bak etableringen.
  • Vi ønsker også å starte et treningssenter og ser etter lokaler på 300-400 kvadratmeter. Treghet fra kommunen gjør at vi ikke er kommet lenger med de planene, sier Finn Bjørge.

Senteret har to senger til disposisjon. Når du skal reservere tid må du benytte en telefonbasert App. Da går det automatisk med tid og betaling. Ved booking er det minimum fem minutter. Det koster fire kroner pr minutt, men her er det et rabattbasert system som gir mer rabatt etter bruk.

Foto: Vidar Skretting (til venstre) og Finn Bjørge har startet Tonstad Solsenter.

Et bilde som inneholder tekst, innendørs, vegg, gulv

Automatisk generert beskrivelse

På utsiden av solsengen, kan du kjøpe deg solkremer.

  • Skal du kjøpe produkter som kremer, solbriller og lignende, må det betales med penger nå i starten. Vi jobber med å få til en annen ordning, som for eksempel vipps, sier Bjørge.
  • Hva med kreftfare og føflekker ?
  • Enten du soler deg utendørs eller innendørs, gjelder det å bruke vett og ikke overdrive bruken. Vi anbefaler moderat bruk, sier Bjørge, og legger til at det er maks bruk med 30 minutter. Da slår maskinen seg av automatisk.