Home>Kommunen>Tonstad skule stengt
Kommunen

Tonstad skule stengt

Tonstad skule er stengt i dag og for resten av skoleåret på grunn av koronasmitte. Jeg er alene på skolen i dag, forteller rektor Elisebeth Åvesland i morges, til Sirdalmedia.

Det betyr at de to siste skoledager av dette skoleåret blir avlyst. Åvesland forteller at det var en ansatt som fikk bekreftet koronasmitte onsdag kveld.

Tonstad skule har dette skoleåret 205 elever i barne- og ungdomsskolen.

Kommuneoverlegen har ikke kontroll over nærkontakter til den ansatte. Alle nærkontakter er satt i karantene.

Onsdag kveld ble en svært aktiv kveld for skoleledelsen som måtte informere alle elevene om at de ikke skulle komme på skolen i dag.

Beredskapsgruppen i kommunen vil behandle denne saken torsdag. Foreløpig informasjon er lagt ut på kommunens hjemmeside.

Annonse

Viktig informasjon til nærkontakter og husstandsmedlemmer.

Alle som er nærkontakt til en som er smittet er i smittekarantene (nærkontakter).
Den som er i smittekarantene skal testes mandag 21. juni og torsdag 24. juni. Alle får beskjed om tidspunkt for testing.

Dersom du bor sammen med en person som er i smittekarantene, skal du være i ventekarantene. Når du er i ventekarantene skal du følge de samme reglene som den som er i smittekarantene.
Du skal være i ventekarantene frem til den som er i smittekarantene har fått negativt svar på den første testen, som blir tatt 21.06.21.
Les om smittekarantene og ventekarantene på 
helse.norge.no.

  1. Regler for vaksinerte personer.

Dersom du er fullvaksinert for korona eller har fått første vaksinedose for mer enn tre uker siden trenger du ikke gå i karantene og kan gå på jobb.

Har du flere spørsmål ta kontakt på korona tlf. 941 46 907 som er betjent torsdag 17/6 kl. 10 – 12 og fredag 18/6 kl. 09 – 11.