Home>Nyhet>Kjørte på to sauer ved Trongane
Et bilde som inneholder utendørs, gress, bakke, bil Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Samferdsel

Kjørte på to sauer ved Trongane

 

En personbil på fylkesvei 450 eller Hunnedalsveien, kolliderte søndag med en sau og et lam ved 16.43-tiden. Bilen var i retning Sirdal da ulykken skjedde ved Trongane, sier utrykningsleder John Ove Sinnes ved Tjørhom brannstasjon.

Ifølge vaktsjef Jøran Solheim ved Sør-Vest Politidistrikt skjedde ulykken fordi bilføreren forsøkte å svinge unna dyrene. Imidlertid traff han først sauene og siden en fjellvegg. Hardt skadet bil. Sau og lam ble avlivet på stedet.

I bilen var det to voksne og to barn. Ifølge Solheim har de voksne fått bruddskader, mens barna unngikk skader. De ble tatt hånd av Legehelikopter og ambulanse og fraktet til Stavanger Universitetssykehus.

Ulykken medførte store trafikale problemer. Trafikken stod stille i over en time, før det løste seg opp og ble normal trafikk igjen. Det var svært stor trafikk denne søndags ettermiddagen.

Sist det var kollisjon mellom sau og motorsyklist, var i Beinesdalen. Da ble også fører fraktet til SUS og sauen avlivet.

Foto: Bilen ble hardt skadet etter sammentreff med to sauer og fjellveggen.

Annonse