Home>Front>Kø for å levere miljøavfall
Et bilde som inneholder tre, utendørs, bilvei, bil Automatisk generert beskrivelse
Front

Kø for å levere miljøavfall

Lørdag var det til tider kø for å levere miljøavfall til miljøstasjonen ved brannstasjonen ved Svartevatnet på Sinnes. Både fastboende og hytteeiere kom med tilhengere og fulle bagasjerom. To timers åpningstid var nok til å fylle fire containere.

Mye avfall ble kastet, alt fra sykler til bilhjul, brannslokkingsapparat, vanntrommel, kjøleskap og mye forskjellige materialer. Alt ble sortert og Johne Kristensen så etter at det gikk rett for seg og ble sortert riktig.

Foto: Lørdag var det kø for å levere miljøavfall.

Et bilde som inneholder tre, mann, utendørs, person

Automatisk generert beskrivelse

Odd Sigmund og Gjermund Oftedal hadde en tilhenger med avfall.

  • Dette er et godt tiltak, slik at vi kan få levere ekstra stort avfall. Bra med opprydding i hytta innimellom, sier Odd Sigmund Oftedal som har hatt hytte i Sirekrok siden 1968. Før det var han i Vatnadal, men den er nå demd ned.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, tre

Automatisk generert beskrivelse

Johne Kristensen måtte sortere og stue i containerne.

  • Det er ufattelig så mye som blir hevet. Til og med nye ting som ikke er pakket ut. Det leverer vi bare videre til bruktbutikken, sier Johne Kristensen som henter og leder miljøstasjonen.

Kristensen forteller at det er mange som ringer i forkant av slike dager med miljøavfall og spør om hvor mye og hva de kan levere. Helt utrolig.

Annonse

Miljø Container fra Egersund utfører dette oppdraget for IRS Miljø. Selskapet eies av Bertelsen & Garpestad. Selskapet har avtale med IRS Miljø ut dette året, så får en se hvordan det blir i framtiden når den nye miljøstasjonen kommer på Tonstad.

Neste mulighet for å rydde hjemme eller på hytta, er førstkommende torsdag. Da kan du komme med større gjenstander fra klokka 1500 og i to timer ved brannstasjonen.

Et bilde som inneholder utendørs, bilvei, himmel, tre

Automatisk generert beskrivelse

Folksomt ved brannstasjonen ved Svartevatnet lørdag.

Et bilde som inneholder utendørs, person, mann, tre

Automatisk generert beskrivelse

Olaf Tjørhom kom med fullpakket varebil.