Home>Arkiv>Kvinne skadet i fallulykke
Et bilde som inneholder utendørs, bilvei, himmel, fjell Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Kvinne skadet i fallulykke

En italiensk kvinne i 20-årene er fraktet til Haukeland Universitetssykehus, med Redningshelikopter fra Sola, etter å ha falt 15 -20 meter. Hun var sammen med en mann og hadde akkurat startet på vei til Kjerag.

De startet ikke fra Øygardstøl, men like ovenfor er det et juv/skar som mange går innover. Se kart ovenfor svingene før Øygardstøl er det en prikket løype. Hva som har skjedd er ukjent. Men hun falt i en steinur nedover retning Lyseveien.

De to gikk sammen og i nærheten var det fire franske turister som gikk i samme ærend retning Kjerag. De fire skal ha blitt avhørt av politiet som vitner. Skadeomfanget til den skadde personen er ukjent.

Politiet fikk melding om ulykken ved 0815-tiden.

Foto: Nødetatene kom tidlig til ulykkesstedet.

Et bilde som inneholder kart

Automatisk generert beskrivelse

Like ovenfor Øygardstøl er det en løype som går innover retning Kjerag.

Annonse