Home>Nyhet>Økt besøk og aktiviteter
Et bilde som inneholder vann, utendørs, tre, sport Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Økt besøk og aktiviteter

Vi har økt antall besøkende i Klatreparken og Mountain cart med 20 prosent sammenlignet med fjoråret, sier Øystein Tjørhom, daglig leder for Sirdal Resort, til Sirdalmedia.

Da er en kommet halvveis, for årets målsetting på 10.000 besøkende. Tjørhom tror ikke en vil klare dette målet, etter noe slakkere besøk den siste uken i regnværet. Han tror det vil ende mellom 8.000 – 9.000 besøkende denne sesongen.

Restauranten i Tjørhomfjellet har hatt et oppsving på 40 prosent dette året. Det er Tjørhom svært godt fornøyd med. Men overnattingene er gått tilbake med 30-40 prosent, sammenlignet med 2020.

Dette betyr nok at det har vært mye hyttefolk sammen med dagsbesøkende i Klatreparken. Parken vil være åpen daglig til 15. august, deretter blir det åpent bare i helgene fram til høstferien, hvis det ikke kommer bestilling fra noen grupper.

I år er det ikke noen nye tilbud etter at parken ble utvidet før 2019-sesongen. De to nye zip-lines på henholdsvis 190 og 230 meter, som kjører over vannet, er svært populære, men de er også svært væravhengig, spesielt for vind.

Ny mountain cart-løype er bygget. Det som har slått godt an er et kombinert kort hvor du kan få fire turer i mountain cart-løypa og resten av dagen i klatreparken.

Annonse

Fargekart blir brukt for å vise vanskelighetsgrad. Oransje løype er letteste, så stiger det til grønn, blå og rød. Tjørhom håper det kan bli mulighet til å bygge en ny, mørk grønn løype i løpet av sesongen.

Foto: Lang ziplines er attraktivt.

Et bilde som inneholder utendørs, vann

Automatisk generert beskrivelse

Bading i vannparken er populært blant besøkende.

Et bilde som inneholder vann, utendørs, båt

Automatisk generert beskrivelse