Home>Friluft>Unge lovende skatere i Sirdal
Et bilde som inneholder skøyter, himmel, utendørs, mann Automatisk generert beskrivelse
Friluft Nyhet

Unge lovende skatere i Sirdal

Av Jenny Kristin Fidjeland, Sirdal kommune

I forrige uke ble det arrangert skateskole på Tonstad. I tre dager stilte 12 ivrige unge skatere opp for å lære seg kunsten å mestre brettet bedre. Med på laget var Ola, Arman og Edvard, tre instruktører fra Samskap (samskap.no).

Været spilte ikke helt på lag de to første dagene, så det ble derfor innendørs trening i starten. Dette syntes mange var greit. Det var litt mindre skummelt å starte innendørs på flatt gulv, og litt mindre vondt å falle. Alle utviklet seg mye disse to første dagene. De fikk bedre balanse på brettene, øvde opp fart, og prøvde seg på triks, hinderløyper og hopp.

Fredag kom sola, og det ble en flott avslutning av skateskolen utendørs i den nye rulleparken på Tonstad.