Home>Friluft>Veteranmotorsykler og flere aktiviteter
Et bilde som inneholder bilvei, motorsykkel, utendørs, gress Automatisk generert beskrivelse
Friluft Front Nyhet

Veteranmotorsykler og flere aktiviteter

Denne helgen er det mange aktiviteter på gang både i nedre og øvre del av dalen. Åpning av badeanlegget på Tonstad fredag. Norsk Veteran Motorsykkel Club (NVMC) møtes i Sirdal fredag – søndag, og slåttedag ved Omlidbutikken. Kulturvandring, hundekjøring og konsert er avlyst ved Sirdal Huskyfarm lørdag.

Et bilde som inneholder vann, fargerik

Automatisk generert beskrivelse

Slik skal badeanlegget på Tonstad bli seende ut.

Badeanlegg åpnes

Fredag klokka 1100 åpner ordfører Jonny Liland (ap) det nye badeanlegget på Tonstad. Seremonien finner sted like ved kulturhuset. Men først skal all grusen kjøres bort, før monteringen starter. Men det skal bli klar til åpningen, lover arrangørene.

Anlegget i Beinesvatnet ved Klatreparken i Tjørhomfjellet er ferdig montert.

Macintosh HD:Users:Lsir:Leif Sirevåg Dropbox:Leif Sirevåg:BSM 2019:2019-06-29 10.21.03.jpg

Veterantreff for motorsykler

Annonse

NVMC avdeling Sør-Rogaland har i år invitert til Skogsløpet. Da møtes de fredag ved Sirdal Høyfjellshotell. 80 medlemmer fra hele landet er påmeldt.

Lørdag kjører de klokka 1000 og følger fylkesvei 450 og 468 til Tonstad. Der ventes de ved rådhuset klokka 11.15. De returnerer til Høyfjellshotellet, men stopper for lunsj på Lindeland Camping kl 1300 – 1430.

Sist det var samling i Sirdal i 2019, kjørte de til Lysebotn. Arrangørene regner ikke med en like anstrengende tur denne gangen, men høydeforskjellen er fra 600 til 50 meter. Kjøringen er 90 kilometer tur/retur.

Et bilde som inneholder gress, utendørs, tre, sport

Automatisk generert beskrivelse

Alf og Ola Sigurd Skreå i aksjon med langorven.

Slåttedag

Ved Omlidbutikken blir det lørdag klokka 1300 Slåttedag. Sirdal Trekkspillgruppe blir også med og spiller. Alf og Ola Sigurd Skreå sammen med Arvid Tjørhom viser gamle kunster med langorv.