Home>Front>Annerledes Sirdalsdag
Et bilde som inneholder person, kvinne Automatisk generert beskrivelse
Front Kvæven Nyhet

Annerledes Sirdalsdag

Årets Sirdalsdager blir annerledes, det blir til et arrangement på lørdag. Da blir det Sirdalsdag fra klokka 1000 til 1800. Det blir et desentralisert opplegg fra Lindeland Camping til Fjellbutikken i Suleskard. Det er mulig å forflytte seg hele dagen og komme innom de forskjellige utstillerer. På utescenen på Kvæven blir det opptreden.

  • Vi er nødt til å spre årets arrangement på grunn av fare for smittespredning av korona. I fjor måtte vi avlyse, nå vi håper dette faller i smak for publikum, sier Solveig Marie Ådneram, daglig leder for Sirdalsferie.

I år er det ikke inngangsbillett. Men du kan kjøpe fordelsbånd. Det gir deg rettigheter på eksklusive tilbud, rabatter og fordeler. Det koster 100 kroner pr stk, eller 350 kroner for familie (max 5 stk).

Foto: Solveig Marie Ådneram håper publikum blir fornøyd med opplegget.

Et bilde som inneholder gress, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

I år er det hvitt fordelsbånd som gir eksklusive tilbud, rabatter og fordeler.

Fordelsbåndet betales gjennom Vipps 705508, og kan kjøpes følgende steder:

Dessuten vil det bli utstillere på Soleiknuten hyttegrend, Joker Sinnes, Interiørbutikken, Haugen Camping og Hytter.

Annonse

«Svindler med stil» skal underholde på utescenen klokka 1200 og 1400. Ruben Gazki heter mannen som skal utføre en del stunt. Han blir også med under familiegudstjenesten på Kvæven kapellet på søndag.

Det oppfordres til at publikum går eller sykler. Hvis ikke kjører Tonstad taxi pendelrute fra Tjørhomfjellet til Kvæven. 50 kroner pr stk, 150 kroner for en familie med fordelsbånd.

Sauene

Sauene er et sentralt midtpunkt. Tradisjonen tro kommer 4-5000 sauer og lam fra Suleskard. De går fra Suleskard klokka 1100 og følger fylkesvei 450 til Kvæven. Der vil de være omkring klokka 1800 – 1900. Det betyr stopp i trafikken med venting inntil to timer.

Er du våken lørdag morgen, kan du få med deg skiljingen på Kvæven fra klokka 0630. Det er en opplevelse. Har du ikke fått med deg noen av disse saueopplevelsene, er det en liten saueflokk som går fra Storekvæv til Fidjeland lørdag mellom klokka 1500 – 1600.

Utendørskonsert

Lørdagskvelden blir det utendørskonsert med Myrull og fullt band på Sirdal Huskyfarm. Ta gjerne med deg sitteunderlag/campingstol og nyt denne konsertopplevelsen i mektige naturomgivelser!

Det vil bli salg av mat, drikke og alkohol.

Myrull bergtar publikum med sine særegne og trolske låter og deres humoristiske og hverdagsfilosofiske formidlingskunst. Dette er et liveband som deler raust av seg selv. Deres fengende originale låter på dialekt fremføres med en musikalitet som gjør enhver konsert med Myrull til en helt spesiell og intim opplevelse.

Myrull sin musikk har sterke røtter i fjellene, havet og menneskene som omgir dem. Lyriske og maleriske skildringer om sentrale aspekter ved det å være menneske i relasjon med andre mennesker og til naturen, preger deres musikk.

Et bilde som inneholder tre, utendørs, himmel, bygning

Automatisk generert beskrivelse

Den nye utescenen ved Sirdal Huskyfarm tas i bruk lørdagskvelden.