Home>Front>Realt bikkjeslagsmål i spurten
Et bilde som inneholder utendørs, bilvei, tre, person Automatisk generert beskrivelse
Front Sport

Realt bikkjeslagsmål i spurten

Spurten av andre dag i det internasjonale sykkelrittet, Tour of Norway, ble et reelt bikkjeslagsmål opp mot Sirdal Høyfjellshotell på Fidjeland. Sven Erik Bystrøm lå i front opp bakken, men beina holdt ikke helt inn for Bystrøm og briten Ethan Hayter vant, som i går. Han leder nå sammenlagt.

  • Sven Erik kjørte hardt i slutten, men holdt ikke helt til mål. Jeg håper han kommer i form og kan komme på pallen i de to siste rittene, sier Roy Hegreberg, daglig leder for Tour of Norway.

Hegreberg er godt fornøyd med arrangementet i Sirdal. Med alle de flotte bildene, må det ha gitt kommunen en svært god markedsføring.

  • Jeg håper både innbyggerne og hyttefolket er fornøyd med dagens sykkelritt. Jeg var fornøyd med kulissene og alle de flotte bildene må være god markedsføring for Sirdal, sier Hegreberg.

Foto: Ethan Hayter ble vinner av 2. etappe.

Et bilde som inneholder himmel, person, utendørs, personer

Automatisk generert beskrivelse

Ethan Hayter var en populær vinner.

Om det sportslige sier Hegreberg at det er et høyt nivå på rytterne som deltar. Ethan Hayter har god kontroll, men Hegreberg håper andre lag vil angripe og kjøre for topplasseringer på de to siste løpene. Masse vind på Jæren siste dag kan bli avgjørende på årets Tour of Norway.

  • Jeg er kjempefornøyd med den reklamen Sirdal har fått med dette internasjonale sykkelrittet. Vi har fått vist kommunen fra den beste siden med dette gode været. Det er plukket mange gode elementer i den direkte-sendte sendingen på TV2 og Eurosport. Millioner av seere har fått de flotte, profesjonelle bilder. Bra gjennomført løp, sier Solveig Marie Ådneram, daglig leder av Sirdalsferie.
  • Prikkfritt arrangement, er kommentaren fra Rune Svendsen, overbetjent og sjef for trafikkseksjonen ved Sør-Vest Politidistrikt.

Politiet stilte med sju mann til dette arrangementet. 4 motorsykler og en politibil. Pluss en mann i «ko».

Annonse

Svendsen hadde ikke noe å utsette på trafikken eller publikums oppførsel. – Vi møtte bare smilende folk og mye folk og flagg. Toppen var de bunadskledde damene på toppen av Gloppedalsura. Det var toppen, sier Svendsen.

Et bilde som inneholder bilvei, utendørs, motorsykkel

Automatisk generert beskrivelse

Politiet var veldig godt fornøyd med arrangementet.

Bra sykkelritt. Bra gjennomført. Fornøyd publikum. Alle smilte og var glade etter dagens sykkelritt i Sirdal. Og den gode reklamen med de flotte bildene var en god reklame som kan gi resultater på sikt.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder person, utendørs, personer, gruppe

Automatisk generert beskrivelse

På Sinnes Fjellstue hadde det samlet seg mange tilskuere.

Et bilde som inneholder bilvei, utendørs, gate, transport

Automatisk generert beskrivelse

Bak sykkelrytterne var det haugevis med hjelpebiler.