Home>Arkiv>Tre personer til sykehus i Beinesdalen
Et bilde som inneholder bilvei, himmel, utendørs, lastebil Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Tre personer til sykehus i Beinesdalen

Tre personer ble fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulansen og en ambulanse etter en ulykke i Beinesdalen. Politiet ved Sør-Vest politidistrikt fikk ved 15.30-tiden melding om ulykken på fylkesvei 450.

Nødetatene rykket ut etter en melding om trafikkuhell mellom bil og to/tre motorsykler. Det var en politibil fra Egersund, innsatsleder fra Sandnes, to ambulanser pluss luftambulansen og både Tjørhom- og Tonstad brann rykket ut med en bil hver. Redningshelikopteret fra Sola var på vei, men snudde underveis, siden det ikke var behov for dette.

Ulykken skal ha skjedd i et følge med i alt seks motorsykler. En mc-sykkel skal ha kjørt inn i motorsykkelen foran på grunn av stans. Det var disse to motorsyklene som hadde skadde personer. En motgående bil måtte kjøre i grøfta for å unngå påkjørsel av personer i veibanen. Ingen personer i bilen kom til skade.

Fylkesvei 450 var stengt til 17-tiden før veien ble åpnet igjen for fri ferdsel. Det var lange køer i begge retninger etter stor helgeutfart i det fine været.

Politiet anbefalte lenge at kjørende fra Øvre Sirdal kjørte om Tonstad og fylkesvei 42 til Helleland og E 39 derfra retning Sandnes-Stavanger-området.

En lege som tilfeldigvis var på stedet, hadde kontroll på pasientene i en tidlig fase etter ulykken.

Annonse

Foto: Ulykken skjedde akkurat i oppstigningen fra Beinesvatnet på fylkesvei 450 retning Ålgård. Her blir motorsyklene fjernet.