Home>Nyhet>Underskuddsgaranti
Et bilde som inneholder tekst, pattedyr, forskjellig, flere Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Underskuddsgaranti

Flertallet i Sirdal formannskap gikk torsdag inn for å gi 40.000 kroner i underskuddsgaranti til Sirdalsdagene. Flertallet var Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet/Sirdalslisten (4), mens mindretallet (h, sp og krf) ville gi 75.000 kroner i garanti.

Sirdalsferie og Sirdalsdagene hadde søkt om 75.000 kroner i støtte. Det var varaordfører Isak Liland (h) som fremmet forslaget om 75.000 kroner i underkuddsgaranti. Dette støttet Thor Jørgen Tjørhom (sp) opp om og syntes det var et prisverdig og positivt arrangement de har lagt opp til.

Ordfører Jonny Liland (a) stilte spørsmål med å gi støtte til et AS-selskap som Sirdalsferie er. Han stusset også på lønnskostnadene på 175.000 kroner til Sirdalsdagene. Liland syntes det var høyt beløp.