Home>Nyhet>Aud Synniva Fuhr tilbudt jobben
Nyhet

Aud Synniva Fuhr tilbudt jobben

Sirdal kommunestyre gikk tirsdag enstemmig inn for å tilby Aud Synniva Fuhr (53) stillingen som kommunedirektør (rådmann) i kommunen. Fuhr er i dag i samme stilling i Valle kommune.
  • Jeg er glad for at jeg er ønsket til Sirdal kommune. I morgen onsdag skal jeg ha møte med ordfører Jonny Liland om blant annet personlige vilkår og forventninger til stillingen, sier Fuhr til Sirdalmedia, etter at det ble klart at hun får tilbud om ny jobb. Hun sier også at det var et godt møte med kommunen i ansettelsesprosessen.

Aud Synniva Fuhr er utdannet lærer og siden eiendomsutvikler. Hun jobbet i mange år i Kristiansand kommune, før hun var kommunalsjef teknisk i Lillesand kommune. Deretter ble hun kommunedirektør i Valle kommune i juni 2017.

  • Hva lokker med Sirdal kommune ?
  • Det virker som en spennende og proaktiv kommune. Arbeidsoppgavene er nokså likt Valle med mye hytter og kraftkommune, sier Fuhr som er glad for å få denne muligheten.

Hun har vokst opp i Kristiansand. Ved å flytte over fjellet til Sirdal, kommer de nærmere familie i Stavanger og hytte i Farsund. Barna er flyttet hjemmefra, så det er hun og mannen som vil kjøre over Suleskardveien.

Foto: Aud Synniva Fuhr er tilbudt stillingen som ny kommunedirektør i Sirdal kommune.