Home>Hytter>Hodeskade ved sprengningsulykke
Et bilde som inneholder kart Automatisk generert beskrivelse
Hytter

Hodeskade ved sprengningsulykke

Ved 9-tiden onsdag morgen var det en sprengningsulykke på Haugen i Øvre Sirdal. En arbeider fikk en stein i hode og er fraktet til Stavanger Universitetssykehus med Luftambulansen. Vedkommende var ved bevissthet.

Maskinentreprenør Risa holdt på å skyte og klargjøre noen tomter på Gloveknuten hyttefelt, da uhellet inntraff. Dette feltet eies av Sissel og Anita Haugen. 16 hytter skal føres opp her og hyttefeltet ligger like ovenfor Haugen Hytteutleie og Camping.

Nødetater fra brann og helse kom raskt til stede på ulykken. Politiet kom først fram ved 10.25-tiden. Politiet vil nå etterforske saken sammen med arbeidstilsynet.

Kart: Gloveknuten hyttefelt ligger like ovenfor Haugen Hytteutleie og Camping. Kart: Norgeskart.