Home>Kvæven>Ingen jobbtilbud – ingen kontraktoppsigelse
Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs, stående Automatisk generert beskrivelse
Kvæven

Ingen jobbtilbud – ingen kontraktoppsigelse

De fire medarbeiderne i kafeselskapet Mynkya AS på Kvæven har verken fått jobbtilbud fra andre selskaper eller mottatt noen skriftlig kontraktoppsigelse, opplyser Tore Kyllevik, som er rådgiver for medarbeiderne i Mynkya.

Fredag kveld hadde Kyllevik sammen med Valeria My og Iva Brkovic, møte med Roald Klungland og Per Øyvind Grimsby fra Sirdal Safari and Adventures AS. Da hadde Kyllevik på forhånd sendt en skriftlig melding fra Mynkya over saker de ville drøfte med SSA.

Foto: Iva Brkovic og Valeria My hadde møte med SSA fredag kveld sammen med Tore Kyllevik.

Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs, stående

Automatisk generert beskrivelse

De ansatte ved Mynkya AS er fra venstre Guglielmo Tarantino, Iva Brkovic, Valeria My og Francesco Giampino.

Medarbeiderne i Mynkya var sjokkert over Per Øyvind Grimsbys uttalelser til Sirdalmedia søndag kveld. Der påstod han at andre selskaper hadde forsøkt å rekruttere dem til andre jobber. Kyllevik presiserer at dette ikke medfører riktighet.

Klungland opplyste til slutt i møtet at SSA ville si opp kontrakten og satse på egne ansatte. Han presiserte at de var kjempefornøyde med jobben Mynkya hadde gjort så langt.

Annonse

Kyllevik hadde forventet en skriftlig tilbakemelding under møtet etter at de hadde sendt inn en melding i forkant. Han er svært skuffet over hvordan dette arbeidsforholdet har utviklet seg. Spillereglene i arbeidslivet følges ikke ved alle anledninger.

  • Denne gjengen har gjort en kjempejobb. Det blir synd for Kvæven og synd for SSA hvis de forlater samarbeidet som vi har innledet, uttalte Grimsby til Sirdalmedia søndag. Dersom det blir brudd mellom selskapene, er det seks måneders gjensidig oppsigelse.