Home>Hytter>«Litle Slottet» flyttet
Et bilde som inneholder utendørs, himmel, fjell Automatisk generert beskrivelse
Hytter Nyhet

«Litle Slottet» flyttet

Fredag formiddag ble «Litle Slottet» flyttet fra parkeringsplassen ved kommende restaurant Slottet ved Hoppmannsknuten. Sinneshyttå har i flere år hatt denne hytta stående på Slottet, men denne ble fjernet for over ett år siden da byggingen av restauranten Slottet startet.

Tor Sigve Vik måtte fredag fjerne hytta før opparbeidelse av området til parkeringsplass. Nordic Crane var der med sin kranbil og trailer. Løftet var på 18 tonn og hytta blir nå flyttet ned til parkeringsplassen nederst i Hønedalen.

Sinneshyttå har tidligere søkt om å få plassere hytta ved Ånghelleren, men har fått avslag av Sirdal kommune. Ny søknad er nå inne hos kommunen om å få plassere hytta ved bommen i Hønedalen, men de har ikke mottatt noe svar fra kommunen enda. Derfor må den lagres midlertidig.

Et bilde som inneholder tre, utendørs, gress, hus

Automatisk generert beskrivelse

Transporten av «Litle Slottet» gikk fint.