Home>Front>SP fram – H tilbake
Et bilde som inneholder innendørs, person, personer Automatisk generert beskrivelse
Front Kommunen Nyhet

SP fram – H tilbake

Valgresultatet fra Stortingsvalget i Sirdal kommune viser at Senterpartiet har hatt en fin fremgang på 6 prosent, til 254 stemmer, siden forrige Stortingsvalg. Høyre går tilbake med 6,4 prosent til 145 stemmer.
  • Resultatet i Sirdal er i tråd med landsprognosene så langt, sier ordfører Jonny Liland (ap) som er fornøyd med fremmøteprosenten på 77,5 prosent. Det er noenlunde der vi har ligget de siste årene.

Foto: Tor Ousdal ser ut til å være fornøyd med stemmen, som Bjarne Sinnes stempler, før den legges i urnen. Ånen Ådneram og formann i Sinnes stemmekrets, Arne Sæterdal følger med.

Stemmeresultatene fra de tre siste valg i Sirdal.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

  • En fremgang på 6 prosent siden forrige Stortingsvalg, er gledelig. Det viser at vår politikk ivaretar innbyggerne i de grisgrendte strøk mer enn hva de andre partiene gjør, sier gruppeleder Thor Jørgen Tjørhom (sp).

Da vi besøkte valglokalene på Sinnes og Tonstad mandag, var det god og lett stemning blant velgerne. Sps fremgang vitner om distriktspolitikk som er in blant velgerne. De unge er også opptatt av klima og utsiktene der.

Et bilde som inneholder gulv, person, innendørs, gruppe

Automatisk generert beskrivelse

Arne Sæterdal orienterer 9. og 10. klasse ved Sinnes skule om stortingsvalget. Lærer Gunn Iren Josdal (til høyre) var med klassen.

Et bilde som inneholder person, innendørs

Automatisk generert beskrivelse

Signe Lise Årsland gjør sin borgerplikt med å stemme på Sinnes. Arne Sæterdal følger med.

Annonse

Et bilde som inneholder person, innendørs, vindu

Automatisk generert beskrivelse

Sven Einar Tonstad stemmer på Tonstad. Ruth Lillian Hompland registrerer Sven Einars deltakelse.