Home>Næringsliv>Folkefest på Slottet
Et bilde som inneholder person, bord, innendørs Automatisk generert beskrivelse
Næringsliv Nyhet

Folkefest på Slottet

Det har vært rene folkefesten her på Slottet i høstferien. Vi har jobbet alt vi orket for å imøtekomme alle besøkende, både de som hadde bestilt og de som ikke hadde bestilt, sier June Hansen restaurantsjef ved Slottet, til Sirdalmedia.

Restauranten ved Hoppmannsknuten har hatt åpent i ti dager. Fullt alle dager, både til lunsj og middag og tiden i mellom der. Søndagen ble avsluttet med flott høstvær og det tiltrakk en del besøkende som ville prøve uterestaurant i sola.

Foto: Torfinn Nesset og June Hansen er fornøyd med åpningen.

Et bilde som inneholder fjell, himmel, utendørs, stein

Automatisk generert beskrivelse

Søndag var det nesten fullt på uterestauranten i det fine høstværet.

  • Helt perfekt, vi kunne ikke fått bedre vær. Nå blir det normale dager og vanlig ukesrytme med åpent fra torsdag ettermiddag til søndag kveld. Stengt mandag – onsdag, sier restaurantsjefen.

Tilbakemeldingene muntlig, som på sosiale medier, er bare imponerende. Omdømme er fantastisk på den nye attraksjonen i Øvre Sirdal. Både mat og drikke. Et imponerende bygg til Torfinn Nesset, som alle bare må gi seg over for.

  • Slottet er blitt godt kjent og det kommer folk fra Jæren og Vennesla på dagstur for å spise her. Imponerende, sier Torfinn Nesset som vil bruke de neste stille dagene til å rette opp noen småfeil med bygget som er oppdaget etter innkjøringen.
  • Bookingene framover til jul er bare imponerende. Det kommer til å bli noen travle langhelger framover, sier June Hansen som er storfornøyd med mottakelsen fra publikum de ti første dagene.