Home>Nyhet>Avansert multisportanlegg
Et bilde som inneholder person, gress, gruppe, folkemengde Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Avansert multisportanlegg

Tirsdag ettermiddag, i surt vær med regn og vind, ble det nye avanserte multisportanlegget på Tonstad offisielt åpnet. Ordfører Jonny Liland foretok snorklippingen. Anlegget ligger like ved Klubbhuset som er i tilknytning til fotballbaner og andre aktivitetsanlegg.

Ordføreren oppfordret de frammøtte til å benytte seg av tilbudene som nå finnes i dette området; både for å holde seg i fysisk aktivitet og for å utvikle gode vennskap.

På multisportanlegget er det nå mulig for brukerne å velge 5 ulike spill (elektronisk). Dette kan bygges videre ut. Det kan spilles både fotball og landhockey.

  • Dette er en avansert ballbinge, hvor du kan spille forskjellige spill. Fotball, landhockey og ishockey for å nevne noen. Kunstgressbanen har fire skjermer som er bundet sammen med datakabel, sier prosjektleder, sivilingeniør Simon Ravnå i Flekkefjordfirmaet, Arentz & Kjellesvig.

Foto: Ordfører Jonny Liland klippet snora for baneåpningen av multisportanlegget.

Et bilde som inneholder utendørs, folkemengde

Automatisk generert beskrivelse

Full aktivitet på banen etter åpningen.

Anlegget har kostet Sirdal kommune 600.000 kroner å anskaffe, så er det kommunens ansatte som har montert utstyret. Her kan det for eksempel spilles fire lag samtidig, og hvert lag har sin farge. Da gjelder det å score på de andre skjermene slik at det blir samme farge på alle skjermer.

Annonse

Fotballtreneren for A-laget, Ole Martin Josdal, likte multisportanlegget og vil gjerne bruke det til oppvarming før trening og kamper.

Anlegget skrus av og på via nettet. Likedan flomlysanlegget, med tidsstyring, for de som vil bruke banen.

Det var lovet kake til publikum, men det sprengte alle grenser for hva som var forventet. 60-70 tilskuere var til stede under åpningen. Været var ikke fra den beste siden, men regn og vind var ingen hindring.

Et bilde som inneholder utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Banen ligger i tilknytning til resten av idrettsanlegget.