Home>Nyhet>Mindre oktober-trafikk
Et bilde som inneholder fjell, utendørs, vei, bilvei Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Samferdsel

Mindre oktober-trafikk

Oktober-trafikken ved Øvstabø-bommen på fylkesvei 450 gikk ned med hele 3.749 passeringer, sammenlignet med fjoråret. 38.192 passeringer ble registrert. Men etter ti måneder er det allerede satt årsrekord med 452.114 passeringer ved bommen.

Dette skjer altså før de to siste måneder er med i sammendraget. Ser man på tallene for november og desember, er det fortsatt ventet omkring 50.000 passeringer i år. Da vil en komme opp i en halv million passeringer. Ny rekord. Den gamle er på 434.982 passeringer i 2016.

I høstferien, 7. – 17. oktober, var det hele 19.810 passeringer, omkring halvparten av oktober-trafikken. Mest trafikk var det søndag 17. oktober, avslutning på høstferien, med 2.995 passeringer.

Nå er trafikken redusert siden Suleskardveien er stengt for vinteren. På fylkesvei 450 og 900 meter før det nye GP-krysset, har det vært mye veiarbeid og kronglete å komme seg fram de siste ukene. Om en uke skal dette prosjektet være ferdig.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder tekst, kryssord

Automatisk generert beskrivelse