Home>Nyhet>Nytt styre i Bygdekvinnelaget
Nyhet

Nytt styre i Bygdekvinnelaget

Sirdal Bygdekvinnelag har hatt årsmøte og valgt nytt styre. Tone Ø. Kvinen er leder og ble gjenvalgt. De øvrige medlemmer i styret er Frøydis Kvinen, Helga Hadland, Åsne Lilledrange, Eva Snarli og Eva Marie Tennfjord. Det nye styret viser en spredning aldersmessig. En god foryngelse.

Dette året har det vært mange spennende turer i kommunen. I tillegg er det en del aktiviteter og 24. november skal det lages dørkranser på Sinnes skule. Bygdekvinnelaget har tre ledige plasser.

Av andre aktiviteter som har vært på dagsorden siste året er besøk av Ystepikene på Jæren. Bygdekvinnelaget er også samfunnsengasjert og vil at kommunen skal ta vare på matjorda og ikke bygge den ned. Lesesirkel er også et populært innslag, som ender ut med litterære samtaler i etterkant.

Foto: Det nye styret i Sirdal Bygdekvinnelag er fra venstre: Frøydis Kvinen, Helga Hadland, Åsne Lilledrange, Tone Ø Kvinen, Eva Snarli og Eva Marie Tennfjord.