Home>Nyhet>Trampeklapp for «Pelle»
Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs, mann Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Trampeklapp for «Pelle»

Sirdal Skilag markerte torsdag kveld Per Magne Sinnes, bedre kjent som «Pelle» i idrettsmiljøet. Han ble vinner av konkurransen «Folkets ildsjel» under årets Idrettsgalla i Agder. Han ble vinner i Agder vest.

Han går dessverre ikke videre til den nasjonale Idrettsgalla. I år er det Agder øst som deltar i denne konkurransen siden arrangementet ble avviklet i Arendal. Neste år går konkurransen i Kristiansand, da er det «Folkets ildsjel» i vest, som deltar i den nasjonale konkurransen.

Da Arne Tjørhom, leder av Sirdal Skilag, overrakte Per Magne blomster for innsatsen og utnevnelsen, var det trampeklapp og de 80 medlemmene reiste seg i Grendahuset på Tjørhom. Dette var populært. Det var også en stor kake på deling for medlemmene.

Foto: Per Magne «Pelle» Sinnes fikk blomster av Arne Tjørhom i Sirdal Skilag som vinner av «Folkets ildsjel».

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, gulv

Automatisk generert beskrivelse

Sirdal Skilag ved Arne Tjørhom spanderte marsipankake på Per Magne Sinnes og medlemmene.

Samlingen var en klubbkveld for de yngste, sammen med foreldre. Der delte Anders Tjørhom ut premier til de yngste medlemmene for innsatsen i sykkelløp, fjelljegeren og terrengløp.

Annonse

Før Per Magne fikk sin oppmerksomhet, var det film og bildekavalkade fra fjelljegerens 42. årgang. Magnar Undheim har flest poeng med 125, mens Per Magne ligger to poeng bak, i sammendraget.