Home>Front>Alle restauranter holder åpent
Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, kjøkken Automatisk generert beskrivelse
Front Næringsliv Nyhet

Alle restauranter holder åpent

Til tross for koronarestriksjoner med skjenkestopp, velger alle tre restaurantene i Øvre Sirdal å holde åpent i romjulen. Da har turistene muligheter for å treffes på Slottet, Kvæven kafe eller Sinnes Fjellstue. Spise og drikke etter behov.

  • Nyttårsballet er avlyst, men vi tilbyr nå en fem retters meny nyttårsaften, uten alkohol. Men det må være forhåndsbestilt, slik at vi vet antall vi skal lage mat til, sier June Hansen, restaurantsjef ved Slottet på Sinnes, som synes myndighetenes skjenkestopp er litt uforståelig.

Hansen har både mottatt avbestillinger, men også nye bestillinger etter at de nye restriksjonene kom. Restauranten har iverksatt tiltak for å kunne holde meteren. Fjernet noen bord og stoler, slik at det er riktig avstand.

Fredag var det 56 besøkende til lunsj. Det vil være muligheter for lunsj og middag fram til søndag klokka 1900. Da stenges restauranten for julen og åpnes ikke igjen før mandag 27. desember. I romjulen og nyttårshelgen er restauranten åpen fra klokka 1200 – 2200.

Kvæven kafe vil ha åpent i jule- og nyttårshelgen. Julaften blir det grøt til alle som kommer innom. De vil stenge klokka 1500. 1. juledag er det stengt.

  • 26. – 30. desember klokka 1200 – 1800
  • 31. desember klokka 1100 – 1500
  • 1. januar stengt
  • 2. januar klokka 1200-1800.

Sinnes Fjellstue holder stengt julaften og 1. juledag. Så åpnes Fjellstuå 2. juledag og holder åpent til og med nyttårsaften, klokka 1300 – 1900.

  • Vi velger å holde åpent, slik at publikum har muligheter til å ha et treffsted. Det burde vært stengt, for jeg er ikke fornøyd med kompensasjons- og lønnsordningene etter nedstengningene, sier Eivind Klemetsen ved Sinnes Fjellstue.

Sirdal Lodge i Tjørhomfjellet har også åpent i romjulen, 26. desember – januar klokka 09.30 – 20.00.

Annonse

Foto: June Hansen i farten med å servere gjestene.

Et bilde som inneholder tekst, innendørs, person, butikk

Automatisk generert beskrivelse

Bordene må ryddes etter besøk.