Home>Nyhet>Byttedag av skiutstyr
Et bilde som inneholder gå på ski, utendørs, stativ, flere Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Turløyper

Byttedag av skiutstyr

Lørdag 8. januar skal Sirdalsløyper arrangere byttedag av skiutstyr. Det gjelder fastboende som hyttefolk. Salg og kjøp foregår på Tjørhom grendahus.

  • Vi håper å kunne være arrangør av et miljøbevisst gjenbruk, hvor vi kan få et til et «bytte» mellom forskjelligere eiere, sier Lone Stormoen, daglig leder av Sirdalsløyper.

Har du langrennski, barneski, alpinski, staver, hjelm, briller og lignende som skidresser, kan du komme med det lørdag mellom klokka 0900 – 1100 til grendahuset. Det som skal selges må merkes med pris og mobilnummer, slik at det kan vippses direkte til eier.

Har du ikke anledning til å være til stede på denne lørdagen, kan du ta kontakt med Lone Stormoen, mobil 91575357 i forkant og avtale tid for leveranse.

Byttedagen starter klokka 1100. Sirdal Skilag vil da ha åpen kiosk i lokalene. Dersom du ikke henter det som blir levert for salg, blir dette levert til Home of Bahati, som da vil selge det videre. Eller du kan avtale å donere bruksgjenstanden til Bahati-organisasjonen.

Lone Stormoen sier at koronarestriksjonene gjelder for innendørs arrangementer, det betyr meters avstand og bruk av munnbind. Muligens andre bestemmelser om en god uke, men det vil det i tilfelle bli orientert om.

  • Finn fram ski og utstyr som ikke brukes, eller er for lite, og ta det med til byttedagen. Der kan du gjerne finne noe som passer for deg og din familie, sier Stormoen som har dradd i gang tiltaket for første gang.

Illustrasjonsfoto: Finn fram ski og utstyr som kan selges for gjenbruk.

Annonse

Et bilde som inneholder person, utendørs, kvinne, smilende

Automatisk generert beskrivelse

Lone Stormoen arrangerer byttedag.