Home>Nyhet>Nordlys i Øvre Sirdal
Et bilde som inneholder utendørs, himmel, fjell, skråning Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Nordlys i Øvre Sirdal

Seint søndag kveld ble det observert Nordlys i Øvre Sirdal. Det grønne lyset var lett synlig på himmelen. Kjell Morten Jekteberg var sammen med kona på en sein luftetur for å se på fullmånen ved 23-tiden.

  • Da oppdaget vi ved en tilfeldighet Nordlyset som sveipet over dalen. Vi har bodd noen år i Nord-Norge så vi kjente igjen lyset, selv om det ikke var samme styrke som i nord, sier Kjell Morten Jekteberg.

Jekteberg fanget nordlyset med sin mobiltelefon. Normalt har han godt fotoutstyr, for han driver med fuglefotografering. De har hytte i Haugefjellveien og dermed god utsikt over Sinnes-området og fjellheimen.

Et bilde som inneholder utendørs, snø, fjell, natur

Automatisk generert beskrivelse

Flott Nordlys over fjellheimen og Sinnesområdet seint søndag kveld. Foto: Kjell Morten Jekteberg.