Home>Front>Regn og glatte veier
Et bilde som inneholder utendørs, traktor Automatisk generert beskrivelse
Front Samferdsel

Regn og glatte veier

Snøværet i natt er nå gått over til regn i øvre Sirdal. Først var det brøyting av veier og gang- og sykkelstier. Deretter ble redskapene skiftet ut med strøredskaper. Grusing er nødvendig på glatte partier de fleste steder.

Per Magne Hindersland, byggeleder i Agder Fylkeskommune, forteller at alle enheter er ute og brøyter og deretter strøing av veiene.

Fylkesvei 450 gjennom Hunnedalen og videre oppover til Ådneram er nå strødd. Det samme gjelder de andre fylkesveier og gang- og sykkelstier. Kommunen er nå inndelt i 16 kontrakter og det er omkring 25 kjøretøyer ute og sikrer veiene nå.

Foto: Thor-Jostein Bjunes er ute og strør på det glatte føret.

Nedbør det meste av dagen, ifølge Yr på Sirdalmedia.no.

Temperaturen ligger nå fra null til et par plussgrader. Yr melder om glatte veier og snøskredfare. Gradestokken vil svinge rundt null grader og det kan bety litt snøbyger i ettermiddag ifølge værmeldingene. I morgen er det meldt om oppholdsvær.

Annonse

Thor-Jostein Bjunes brøyter for Sinneshyttå og de har nå tre traktorer i sving med rydding og strøing på hyttefeltene, som har svært glatte veibaner. Nå er det blitt vanskeligere med brøyting for mildværet med nedbøren pakker seg i snøfreseren.

Et bilde som inneholder utendørs, natt

Automatisk generert beskrivelse

Veiene ble først brøytet for nattens snø.