Home>Næringsliv>11 isolerte og 25 i karantene
Et bilde som inneholder person Automatisk generert beskrivelse
Næringsliv Nyhet

11 isolerte og 25 i karantene

Vi har smitte i Sirdal kommune, søndag kveld er status for koronaviruset omikron: 11 personer er i isolasjon og 25 er i karantene, opplyser kommuneoverlege Paul Otto Vindelev i Sirdal kommune til Sirdalmedia.

  • I løpet av helgen har elever ved Sinnes skule vist positive utslag ved selvtesting. Elever fra 1. til og med 7.klasse skal mandag morgen møte på legekontoret på Tonstad for PCR-test.

Søndag ble Tjørhomsprinten til Sirdal Skilag avlyst på grunn av at flere i arrangørstaben hadde fått smitte. Dette skirennet skulle vært gjennomført på Feed skiarena etter planen.

Kommuneoverlegen er ikke overrasket over at også innbyggerne i Sirdal blir smittet av omikronviruset, som andre i samfunnet.

Generelt vil Vindelev rose innbyggerne i kommunen fordi de er så flinke til å passe på. Rådene følges både fra lokale og nasjonale retningslinjer og de viser stor omtenksomhet.

  • Jeg vil ikke bli overrasket om det blir flere smittede i Sirdal de kommende uker. Omikronviruset viser at folk ikke blir så alvorlige syke som andre varianter, sier Vindelev.

For de som blir isolerte er det 6 døgn, de kan gå ut på det sjuende døgn hvis de er friske.

Foto: Kommuneoverlege Paul Otto Vindelev i Sirdal kommune.

Annonse