Home>Front>Fem vil bygge fotballhall
Et bilde som inneholder tekst Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Sport

Fem vil bygge fotballhall

Fem entreprenører var med i konkurransen om å bygge ny fotballhall til Sirdal kommune på Tonstad. Lyngdal-firmaet, Konkret Entreprenør AS, hadde laveste tilbud med 48.324.813 kroner eks merverdiavgift.

Det dyreste tilbudet var fra Igang Totalentreprenør AS med 70.768.835 kroner eks merverdiavgift. Laveste og høyeste tilbud har en forskjell på hele 22.444.022 kroner eks merverdiavgift, eller 46,4 prosent.

Hauge Maskin som har startet med opparbeidelse av tomten på Knausane, skal ha tomten grovplanert og klar til 1. juli. Byggetiden er beregnet til cirka sju måneder, det betyr ferdigstillelse i januar 2023.

Foto: Arbeidet med ny fotballhall (merket med rødt) på Knausane på Tonstad er kommet i gang.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Skisse av den nye fotballhallen med tilbygg hvor garderober og sosiale soner kommer.