Home>Alpint>Kjørte feil løyper – full utrykning
Alpint

Kjørte feil løyper – full utrykning

Mandag ettermiddag ved stenging av stolheisen på Tjørhomfjellet, ble det slått full alarm. Rogaland Brann og Redning fikk inn en melding om at to personer hadde falt fra heisen. Dermed rykket brann, ambulanse og politi ut. Det viste seg å være helt feil. To jenter hadde tatt feil løype og kjørt i blå og grønn trase som ikke var åpnet enda.

  • De valgte en feil vei og kjørte nordover i uåpnede løyper. Dermed ble det offpist-kjøring på slutten av dagen, forteller Øystein Tjørhom, daglig leder ved Sirdal Skisenter.
  • Sånne uhell skjer innimellom. Dramatikken var meldingen om fallet fra heisen. Det stemte heldigvis ikke. Noen snøscooterpatruljer fra skisenteret fant til slutt jentene, som var litt forfjamset og ikke visste helt hvor de var. De fikk varmet seg litt, før de dro hjem igjen.

Foto: Jentene hadde benyttet blå og grønn løype i retning koblingsheisen. Disse løypene er ikke åpnet enda.

Et bilde som inneholder person, mann, snø, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Øystein Tjørhom var glad det gikk bra med to jenter som ikke var kommet til rette ved stengingen.