Home>Nyhet>Natasja 4. plass, Marius falt
Et bilde som inneholder person, himmel, utendørs, smilende Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Skiskyting Sport

Natasja 4. plass, Marius falt

Under søndagens normal-distanse i Kvalfoss-sprinten i Holmenkollen i Oslo, ble Natasja Øksendal fra Tostand IL best av de lokale utøverne med 4. plass i jenter 14 år. Marius Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag, hadde et stygt fall og kom på 32. plass i gutter 16 år.

Bra plassering av Natasja som hevet seg betraktelig etter lørdagens renn. Hun hadde to bom på normaldistansen. Det var mye vind og vanskelige forhold i Holmenkollen søndag.

Ingvild Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag, kom på 21. plass i samme klasse. Andrea Egeland fra Tonstad endte på 37. plass med ti bom. Totalt var det 41 deltakere i denne klassen.

Oda Grubben, Sirdal Skilag, i klassen jenter 13 år kom på 37. plass, mens søsteren Lisa, i jenter 15 år kom på 26. plass.

  • Det var tøffe forhold søndag med glaserte og isete løyper. Jeg falt i første runde i en krapp sving og bindingen falt av. Noen blåmerker ble det etter fallet, men da bindingen var på plass fullførte jeg løpet, sier Marius Nygård Fidjeland til Sirdalmedia.

Ikke noe ideelt løp for Marius som neste helg skal gå 2. etappe av kretsmesterskapet for Agder og Rogaland, i Froland. Om tre uker er det hovedlandsrenn for gutter 15 og 16 år i Holmenkollen.

Foto: Natasja Øksendal fra Tonstad fikk en sterk 4. plass under Kvalfoss-sprinten søndag.

Annonse