Home>Nyhet>God stafettinnsats søndag
Et bilde som inneholder utendørs, racing-løp Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

God stafettinnsats søndag

Både Marius Nygård Fidjeland (16) og Lisa Grubben (15), Sirdal skilag, gjorde god innsats under stafettene i Hovedlandsrennet i Holmenkollen søndag. Begge deltakerne gikk for Rogaland og Agder Skikrets, med tre deltakere på hvert lag.

Marius gikk laget opp til 3. plass i klassen gutter 16 år. Som ankermann gikk han forbi Oslo. Han var svært godt fornøyd med innsatsen. På første skyting ble det fem treff, mens han på andre skyting måtte benytte tre ekstraskudd. Men ingen strafferunder.

Da alle lagene var kommet i mål, ble imidlertid Marius sitt lag disket. En av deltakerne hadde mistet en patron foran geværet og hentet denne opp selv. Ifølge sikkerhetsbestemmelsene er ikke dette lovlig. Skuddet må hentes av en funksjonær. Dermed røk 3. plassen.

Marius har vinterferie denne uken og blir dermed på Østlandet for å trene. Neste helg skal han delta i Hovedlandsrennet for langrenn. Da blir det klassisk, sprint og stafett, som i skiskytterkonkurransen.

Foto: Marius Nygård Fidjeland var fornøyd da han gikk over målstreken til 3. plass.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, person, poserer

Automatisk generert beskrivelse

Lisa Grubben fornøyd med stafetten.

Annonse

Lisa Grubben gikk bra og skjøt godt i stafetten. Ingen strafferunder på noen av deltakerne. Laget kom inn på 6. plass i klassen jenter 15 år, der Sør-Trøndelag skikrets vant. Totalt var det 11 lag med i stafetten. Lisa gikk på lag med Marta Hægeland og Marte Bøylestad.

Deltakerne gikk fire kilometer hver og hadde to liggende skytinger.