Home>Front>Husker ikke signering av opsjonsavtale
Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs Automatisk generert beskrivelse
Front Næringsliv

Husker ikke signering av opsjonsavtale

Per Kvæven, nå bosatt i Kvinesdal, men eier av en gård på Kvæven, møtte onsdag i Sandnes Tingrett. Han har gått til sak mot Aalgaard Bygg AS som har signert en opsjonsavtale om å overta gården hans på Kvæven. Dette ble gjort den 21. februar 2019 da Per lå på sykehus i Kristiansand for infeksjon i en fot.

  • Jeg vil gjerne ha opphevet opsjonsavtalen, fordi jeg husker ingenting av dette, sier Per Kvæven (75) til Stavanger Aftenblad.

Aftenbladet bringer i dag en større omtale av denne saken og etter tillatelse kan Sirdalmedia bruke stoffet og lenker til artikkel og rettsmøte.

Foto: Per Kvæven (75) føler seg lurt til å skrive under en opsjonsavtale mens han lå på sykehus i Kristiansand. Foto: Pål Christensen, Stavanger Aftenblad.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, bakke, tre

Automatisk generert beskrivelse

I sommer ble det opparbeidet vei til hyttene og ny utkjørsel til fylkesvei 450.

Per Kvæven føler seg lurt til å skrive under opsjonsavtalen om utbygging av 200 hytter. Kravet er å få gjøre avtalen ugyldig. Dette området ligger vis a vis golfbanen på Kvæven og langs fylkesvei 450 på vestsiden. Et meget populært og attraktivt område.

Det er bygget seks hytter på Kvævens eiendom, men i sommer opparbeidet Hauge Maskin ny vei til hyttene og en ny utkjørsel til fylkesvei 450.

Annonse

Per Kvæven sier til avisen at gården skulle være i familien. Han arvet gården etter sin far Olav Kvæven. Det står i papirene. Han har selv ikke noen livsarvinger, men søsteren skulle etter planen overta gården på Kvæven.

Advokat Olav Todnem i CMS Kluge Advokatfirma representerer Svein Olav Aalgaard, tidligere eier av Aalgaard Bygg som nå er solgt til Helvik Hus.

  • Jeg husker ingenting fra signeringen på sykehuset. Det er helt svart. Jeg tenker at dette er svindel, sier Per til Aftenbladet.

Ønsker du å lese hele saken i Stavanger Aftenblad (abbenoment) , kan du gjøre det ved å klikke på denne lenken:

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/V9LVkV/sirdal-per-kvaeven-75-mener-han-er-blitt-lurt-naa-moeter-han-hyttebyg