Home>Kvæven>Mynka slutter ved Kvæven kafe
Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs, poserer Automatisk generert beskrivelse
Kvæven Nyhet

Mynka slutter ved Kvæven kafe

De fire medarbeiderne i kaféselskapet Mynka AS, som driver Kvæven kafé, slutter etter at kontrakten med Sirdal Safari and Adventures AS (SSA) er oppsagt. Mynka vil drive til slutten av april.

Verken Per Øyvind Grimsby i SSA eller Valeria My i Mynka vil bekrefte Sirdalmedia sine opplysninger.

Urolighetene mellom Mynka og SSA begynte allerede i september, da Sirdalmedia skrev om dette første gang. Da ble medarbeiderne i Mynka beskyldt for å ha fått jobbtilbud andre steder. Dette medførte ikke riktighet. Nå skal det være brudd mellom partene og medarbeiderne i Mynka er på vei ut.

Kvæven kafe har vært drevet av selskapet Mynka i ett år og det vil bli markert i vinterferien. Det er imidlertid SSA som har kontrakten med kommunen, og Mynka har avtale med SSA. Nå har dessverre de fire medarbeiderne i Mynka blitt rammet av korona-pandemien og har derfor midlertidig stengt kafeen.

Hvilke planer de fire utenlandske medarbeiderne i Mynka har, er ikke kjent. Tre kommer fra Italia og en fra Kroatia. Om de nå reiser tilbake til sine hjemland eller vil forsøke å finne andre muligheter for drift i Øvre Sirdal, er ikke kjent for Sirdalmedia.

Grimsby var ordknapp da vi forela saken for ham og sa bare: – Ingen kommentar.

Annonse

Foto: Iva Brkovic og Valeria My forbereder avslutning på Kvæven.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, personer

Automatisk generert beskrivelse