Home>Nyhet>Topptur i puddersnø
Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, tre Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Turløyper

Topptur i puddersnø

Helt fantastisk !

Superkjekt !

Puddersnø !

Superlativene haglet blant ungdommene som prøvde seg i bakkene opp av Storekvæv lørdag. Det er den enslige hytten som ligger mellom Fidjeland og like før du kommer til avkjørselen til Lysebotn.

Der er det blitt en populær plass å gå opp på baksiden av Hilleknuten og så kjøre på ski ned igjen. Toppturer kalles den sporten, som bare blir mer og mer populær. Da har du feller under brede ski når du klatrer oppover, og kjører ned igjen på randonee ski eller vanlige fjellski.

Lørdag var det dårlig sikt og vindkast mot toppen, derfor gikk de bare halvveis. Brukte en time og 17 minutter på første turen. En tre kilometers tur. Deretter var de nede for å ha et måltid mat Før en ny tur lokket i de fantastiske forholdene med puddersnø.

Annonse

Tom Ådneram var fredagskvelden og brøytet parkeringsplass like ovenfor hytta. Plassen skal være merket med P-plass. Da er det greit å vippse Tom en godtgjørelse for den jobben han gjør på fritiden. Telefonnummeret er 971 97 731.

Foto: Dem fem som prøvde topptur var fra venstre Sigmund Salte, Nils Sørskår, Øystein Eiane, Runar Sunde og Leif Inge Nødland.

Et bilde som inneholder tre, utendørs, bil, snø

Automatisk generert beskrivelse

Veldig godt fornøyd med parkeringsplassen.