Home>Front>2.350.000 kroner over prisantydning
Et bilde som inneholder himmel, utendørs, snø, bygning Automatisk generert beskrivelse
Front Hytter Nyhet Nyhet forts.

2.350.000 kroner over prisantydning

Mandag var det en frisk budgivning på hytta i Fiskaren 7 i Tjørhomfjellet. Det startet med tre budgivere, men endte opp med to som gjerne ville ha denne spesielle, eksklusive hytta. Til slutt endte prisen på hele 9.300.000 kroner, 2.350.000 kroner over prisantydning. Fem var på visningen søndag.

  • Det var spesielt stor rift etter denne hytta, som ligger like ved skiheisen i Huldreheimen. Så foruten beliggenheten, var det gjort en stor jobb med opprustning av hytta i 2017. Det «lille ekstra» avgjorde nok prisen og interessen, sier Torill Kalsaas, eiendomsmegler i EM1 Sr-Bank, til Sirdalmedia.
  • Du finner ikke mange hytter med så høy standard. Den lykkelige Stavangerfamilien som vant «budkrigen» overtar hytta fullt møblert og innflyttingsklar til påske, forteller Kalsaas.

Foto: Fiskaren 7 i Tjørhomfjellet ble mandag solgt for 9,3 millioner kroner.

Et bilde som inneholder person, kvinne

Automatisk generert beskrivelse

Eiendomsmegler Toril Kalsaas var fornøyd med salget.

Selger av hytta var Reidun Marie og Anbjørn Øglænd. Den var bygget i 2008 og hadde et bruksareal på 145 kvadratmeter. Den er bygget på festegrunn og årlig avgift er 6.687 kroner.

Ifølge annonsen var dette ei innholdsrik, påkostet hytte, med særegne løsninger. Blant annet to gasspeiser. Romslig stur/kjøkken-løsning med god takhøyde. Kvalitetskjøkken med rikelig skapplass, marmorfliser over benk. Fire soverom med stedbygde senger. Hytta har byttet kledning. To parkeringsplasser like utenfor døren. Fantastisk utsikt og god underholdning fra stue og terrasse. Lekkert innredet. Dette er en sjelden mulighet.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, himmel, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Det røde merket viser hyttas beliggenhet.

Annonse

Ifølge Kalsaas er det fortsatt bra salg av brukthytter i Sirdal, selv om det begynner å nærme seg slutten av vintersesongen. Beliggenhet teller fortsatt mest. Så kommer standard og fasiliteter som skiller seg ut fra andre hytter.

Kollega Dan Chruickshank, som selger mest hytter i Øvre Sirdal, sier det er mange spennende hytter på bruktmarkedet, men det er få. I prisklassen fem – seks millioner kroner er det god pågang og interesse for nye objekter. Men da begynner du å komme opp i prisklassen for nye hytter og konkurrerer med dem.

Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Fra terrassen og stua ser du rett i stolheisen ved Huldreheimen.