Home>Nyhet>Aalgaard Bygg anker ikke
Et bilde som inneholder person, vegg, innendørs Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Aalgaard Bygg anker ikke

Aalgaard Bygg AS anker ikke dommen hvor opsjonsavtalen om utbygging av 200 hytter mellom Aalgaard Bygg og Per Kvæven (75) ble kjent ugyldig i Sør-Rogaland Tingrett i februar, skriver Gjesdalbuen. Eiendomsutvikleren fra Ålgård ble også dømt til å betale 312.500 kroner i saksomkostninger til Kvæven.

Denne saken startet i 2019, men året etter solgte Aalgaard firmaet til Hellvik-gruppen.

  • Selv om vi er uenige i dommen, har vi etter en totalvurdering besluttet at vi ikke kommer til å anke. Vi er glade for at retten ikke har funnet holdepunkter for at Aalgaard bygg har opptrådd i ond tro eller på noen måte har forsøkt å lure eller forlede Per Kvæven, sier Svein Olav Aalgaard til Gjesdalbuen.

Foto: Faksimile av oppslaget i Stavanger Aftenblad da dommen ble kjent at Per Kvæven vant saken og avtalen ble opphevet.