Home>Front>Glitrende ferievær
Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, person Automatisk generert beskrivelse
Front Skiløyper Turløyper

Glitrende ferievær

Onsdag var det glitrende vær i Sirdal. Sol fra skyfri himmel og rene påskestemningen utpå dagen når solen varmet som mest. På nettene er det minusgrader og på dagen kryper temperaturen til 6 – 8 varmegrader.

Rogalendingene har hatt en flott vinterferie så langt. Godt vær både på søndag, mandag og onsdag. Og utsikt for finvær med sol er det både torsdag og fredag.

Onsdag vrimlet det med turister ute. I langrennsporene var det mange. Det var også den rette dagen for de som ville gå pålangtur.

Foto: Solveig Bøgwald Caroliussen liker seg i vinterferien sammen med Carmen Bergene Haugen.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, tre, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Svært folksomt i Hulderheimen.

Alpinanleggene er også godt besøkt. I Tjørhomfjellet var det mye folk og alle anlegg og heiser var i sving, noe som selvsagt var kjekt for de som var der. Både Fidjeland og Ådneram hadde også godt besøk og der var også fjellheisene i bruk. Snø er det massevis av og puddersnøen som er kommet de siste dager, har krydret kjøringen.

Annonse

Snømengdene er nå oppe i 120 centimeter og mer. Det gjør at flere hytteeiere har måttet bruke deler av ferien til å spa av tak og terrasser.

Med omkring 30.000 vinterferiegjester i Øvre Sirdal, er det folksomt med besøk i butikker og på spisesteder. Alle melder om godt besøk. Joker Sinnes hadde sitt beste salg sist helgen i en vinterferie noensinne. Rekordstart på vinterferien.

Det fine været som er meldt resten av vinterferien vil nok lokke mange til hyttene eller bare på et dagsbesøk.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, natur

Automatisk generert beskrivelse

Været var så bra onsdag at flere kunne sitte ned i hytteveggen på Kvæven.