Home>Nyhet>Gode snøforhold
Et bilde som inneholder utendørs, snø, gå på ski, tre Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Gode snøforhold

Snøforholdene er gode og det er minimum 80 centimeter i Øvre Sirdal. Pågangen til kjøp av billetter til alpinanleggene og leie av utleiehytter er beskjeden denne helgen. Det er en typisk helg mellom vinterferie og påske som er litt rolig.

Både Sirdalsløyper og Ånen Ådneram i Ådneram melder om gode spor og løyper for langrenn. Fredag blir løypene kjørt opp før helgen. Åge Haugen har en tråkkemaskin stående i Urdalskaret. Den havarerte på søndag, det skal være noe elektrisk som er galt med maskinen.

Fra alpinanleggene i Tjørhomfjellet, Ålsheia, Fidjeland og Ådneram meldes det om gode forhold.

Værutsiktene for helgen er ifølge Yr overskyet og plussgrader. Skal komme noen dråper med regn på fredag ettermiddag og søndag. Neste uke er det meldt om minusgrader igjen. Da skulle snøen til påske være sikret.