Home>Skiløyper>Gode værutsikter for helgen
Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs, gå på ski Automatisk generert beskrivelse
Skiløyper Turløyper

Gode værutsikter for helgen

Ifølge værmeldingene fra Yr ser det ut for å bli en svært god helg med mye sol. I helgen blir det kaldt på nettene med minus fire til sju grader, mens det på dagtid vil være fire til åtte grader pluss. Denne helgen ser det også ut for å bli lite vind.

Det er fortsatt godt med snø. På målestasjonen på Sinnes er det 85 centimeter med snø. Nå er det en kompakt snømasse etter at solen har gjort at den har seget sammen. Høyere oppe er det godt over meteren med snø. Denne helgen er det tre uker til palmelørdag og starten på påskeferien.

Sirdalsløyper er i gang med kjøring av løyper. Torsdag kveld var det en heftig kveld med mye vind dette har nok medført at en del spor i løypene har blåst igjen. Vindkastene det siste døgnet har vært oppe i 12 – 14 m/s.

Ånen Ådneram melder om 110 centimeter med snø. Han kjører opp løypene i Ådneram-distriktet i løpet av dagen. Torsdag kom det noe kram snø nederst i skitrekket, mens det var heller tørt oppe på toppen av skitrekket.

Et bilde som inneholder kart

Automatisk generert beskrivelse

Løypemaskinene var i morges i arbeid med tråkkemaskinene av skiløypene.