Home>Nyhet>Har Sesilåmi livets rett ?
Et bilde som inneholder person, utendørs, snø Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Sesilåmi Sport Turløyper

Har Sesilåmi livets rett ?

Av Ørjan Ravndal

Tre år på rad med avlysninger. Er det på tide å gi opp? Har Sesilåmi livets rett?

Etter to år med pandemi og få påmeldte til årets renn, hadde vi virkelig håpet på et Sesilåmi – som gav håp for framtida. Forholdene lå til rette og værmeldingene så lenge lovende ut. Så kom 3. avlysning på rad. Svært mye forberedelser/arbeid gikk rett i dass, for både arrangører og deltakere – og samarbeidspartnere. Da er det kanskje slutt på dette 46 år lange Sesilåmi-eventyret?

Hva skjedde? Hvorfor ble det ikke reserveløype? Mange lurer på hva som skjedde. Og vil ha en forklaring på det. Den kommer!

Vi jobber på spreng med evaluering og skal samle alle i rennkomite og styre til evalueringsmøte mandag 28. mars.

Da skal informasjonen om hva som skjedde kvalitetssikres før den går ut til alle deltakere.

Så… vil vi diskutere om Sesilåmi har en framtid? Er det noen som vil melde seg på neste år? Vi kan ikke risikere at vi blir flere arrangører enn deltakere… Har vi motivasjon for å fortsette? Har vi de ressursene som kreves for å klare å snu trenden og gi nytt liv i Sesilåmi. Det er krevende. Hadde vi hatt god økonomi ville vi gjerne gitt alle årets påmeldte – gratis start neste år. Dessverre er vi redd vi da innen 2023 ville gått konkurs…

Annonse

Hvor lenge kan vi forvente at ca 200 dugnadsarbeidere jobber 3-4000 dugnadstimer uten at klubben får noen godtgjørelse for det?…

Vi vil se på alle muligheter. Vi vil vurdere større og mindre endringer. Vi håper å få med oss noen støttespillere/sponsorer. Vi vil gjerne lytte til alle dere deltakere og høre deres ønsker/tanker for Sesilåmi i framtida. Vi har fått mange innspill på at Sesilåmi bør gå senere på våren… Mange innspill på å vurdere å gå tilbake til søndagen… flere innspill på om det heller bør være ei rundløype i Sirdal… og flere innspill på at terskelen for avlysninger bør være høyere. Og hva med SI-SE-LÅMI, altså Sesilåmi motsatt vei??

Vi vil vurdere alt! Og vi tar gjerne imot enda flere innspill!

Har Sesilåmi livets rett? Eller er det 46 år lange Sesilåmi-eventyret nå over?