Home>Næringsliv>Kanelsnurrer og ferske brød
Et bilde som inneholder vegg, innendørs, person Automatisk generert beskrivelse
Næringsliv Nyhet

Kanelsnurrer og ferske brød

Dersom du er lei av de vanlige brødene på hytta, er det muligheter for å skaffe seg nye, ferske brød daglig. Hekta Sirdal AS, nystartet firma, tilbyr daglig (klokken 1200 – 1500) surdeigsbrød. Eller hvis du ønsker å skeie ut med noen kanelsnurrer eller brownie for å nevne noen av de andre godsakene.

Hekta har anskaffet seg en gul salgsbu. Den er plassert like ved kontorene til Sinneshyttå eller ved Interiørbutikken på Sinnes.

Ingvild Fagerheim Skadberg og Åsne Lilledrange Fjeldsaa står bak dette initiativet. Daglig leverer de surdeigsbrød til restauranten «Slottet» nå. På sikt skal de inn i den nye butikken «Handleriet» som skal bygges like ved der salgsboden nå er.

  • Vi serverer også varm sjokolade eller kaffe eller annet mineralvann å drikke, sier Ingvild og Åsne.

Den gule salgsboden blir litt bortgjemt mellom de høye brøytekantene, men nå begynner det å bli kjent på folkemunne at de står der til daglig og selger ferskvarer. Dette bør være noe som lokker vinterferiegjestene.

Foto: Ingvild Fagerheim Skadberg og Åsne Lilledrange Fjeldsaa har mye godt å by på i sin salgsbu.

Et bilde som inneholder himmel, snø, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Nå har de fått en gul salgsbu til å presentere og selge varene fra.

Annonse