Home>Arkiv>Filip Kjørmo på 2. plass
Et bilde som inneholder person, innendørs, vindu, rød Automatisk generert beskrivelse
Arkiv Skiskyting Sport

Filip Kjørmo på 2. plass

Denne helgen er det mange lokale skiskyttere som deltar på Liatoppen Skiskytterfestival i Ål i Hallingdal. Omkring 1.000 deltakere er samlet. Fredag var det stafett, lørdag sprint og søndag avsluttes med fellesstart. Filip Kjørmo, Tonstad ble best av de lokale lørdag med 2. plass i gutter 11 år.

Stafettlaget i klassen gutter 11-12 år fikk Tonstad Idrettslag 7. plass. Deltakerne på laget var Filip Kjørmo, Trym Thygesen og Arild Såkvitne.

Foto: Filip Kjørmo, Tonstad fikk 2. plass i sprint i sin klassen lørdag.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, person, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Bra innsats i stafetten fredag for Arild Kjørmo Såkvitne, Trym Thygesen og Filip KJørmo.

Lørdag var det sprint. Filip Kjørmo, Tonstad fikk 2. plass i klassen for gutter 11 år. Tiden ble 10.30 med bare en bom. Arild Kjørmo Såkvitne, Tonstad fikk tiden 11.28 og 16. plass med 6 bom. Trym Thygesen, Tonstad fikk 19. plass med tiden 11.58 og 8 bom. Hele 57 deltakere i denne klassen.

Johann Sinnes, Sirdal Skilag fikk18. plass i gutter 12 år med tiden 11.28 og 4 bom. Sverre Bøgwald Karoliussen, Sirdal Skilag ble nummer 22 med tiden 11.33 og 3 bom. Isak Andreas Tjørhom, Sirdal Skilag fikk 33. plass med tiden 11.57 og en bom.

Annonse

Natasja Øksendal, Tonstad ble nummer 8 i jenter 14 år med tiden 13.45. Hun hadde en bom. 62 deltakere i denne klassen. Johanna Tjørhom, Sirdal Skilag ble nummer 33, Ingvild Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag nummer 34 og Andrea Eigeland, Tonstad nummer 37.

I klassen jenter 13 år ble Oda Grubben, Sirdal Skilag nr 46 av 65 deltakere. Marius Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag ble nummer 8 i klassen gutter 16 år. Han hadde fem bom.

I klassen jenter 15 år havnet Lisa Grubben, Sirdal Skilag på 32. plass av 49 deltakere. Hun hadde tre bom. Frida Norheim, Sirdal Skilag kom på 41. plass med fire bom.