Home>Nyhet>Miljøsvineri
Et bilde som inneholder utendørs, utstyr Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Miljøsvineri

På Gravassryggen blir de ofte utsatt for miljøsvineri. Tilfeldige turister stopper ved containeren på toppen av Gravassryggen og kaster sitt avfall. De gidder engang ikke kaste det i en tom container, nei det er bedre og lettere å kaste det utenfor.

Hvilke oppførsel. Dette medfører at fugler og andre dyr river opp bæreposer og sekker og sprer søppelet utover.

Gravassryggen Velforening er veldig lei av den dårlige oppførsel som enkelte turister viser. Det er helt unødvendig. Containeren er nesten tom og det er mye plass, for i påsken har IRS Miljø tømt nesten hver dag.

Nå håper hytteeierne at det snart kan komme nedgravde containere i dette området også, slik at den frittstående container ikke blir tømmeplass for alle som ønsker.

Det er heldigvis sjelden man ser slikt miljøsvineri som dette lenger. Etter at kapasiteten med nedgravde containere har øket betraktelig de siste årene, er det blitt langt bedre. Nå er det Fidjeland og Gravassryggen som mangler slike plasser for å kaste avfall.