Home>Front>Dinosaur avsluttet rekordsesong
Et bilde som inneholder snø, utendørs, gå på ski, skråning Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Dinosaur avsluttet rekordsesong

Dinosaur i slalåmbakken i Tjørhomfjellet er ikke dagligdags. Nei det er riktig, men søndag ble alpinsesongen avsluttet i Sirdal med «Gaper Day». Anleggene er nå stengt til neste sesong.

Sirdal Skisenter hadde en spesiell avslutning med «Gaper Day», det vil si at du skulle være retro og kle deg ut, helst med eldre og spesielle klær.

Mange hadde vært i garderoben og funnet litt spesielle klær. Det var flere som hadde funnet fram parykker, mens andre hadde byttet ut hjelmen med hatt. Brødrene Teo og Jo Undheim hadde noen flotte grønne dresser som viste godt igjen i terrenget. Harald Egelandsdal med sin dinosaur-figur var meget spesiell og vakte oppsikt i løypa.

Foto: Harald Egelandsdal var dinosaur siste dag i alpintrekket denne sesongen. Det var varmt med dressen på.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, person, gå på ski

Automatisk generert beskrivelse

Brødrene Jo og Teo Undheim hadde funnet noen flotte grønne dresser som viste igjen i bakken.

Avslutningen var i strålende vær og flotte forhold i bakken. Alle som stilte med kostymer, fikk gratis pizza i restauranten.

Annonse

  • Kanonsesong. Vi avslutter med over 75.000 besøkende denne sesongen. Det er rekord og vi har aldri hatt så mange, sier Øystein Tjørhom, daglig leder i Sirdal Skisenter, til Sirdalmedia.
  • Sesongen startet meget dårlig, men avslutningen i mars og april var meget sterke. Ferieukene i romjulen og vinterferien hadde også mange besøkende, fortsetter Tjørhom.

Økonomisk vil denne sesongen bli svært bra. I det første pandemiåret i 2020, fikk Skisenteret et tap på mellom 5 – 6 millioner kroner, mens fjoråret gikk i balanse.

«Gaper Day» ble avsluttet med 199 besøkende og da Øystein Tjørhom tok siste tur klokka 1600, ble det 200 gjester på siste alpindag denne sesongen.

Et bilde som inneholder person, utendørs, personer

Automatisk generert beskrivelse

Sandnes-gjengen med parykker, fra venstre Adrian Byberg, Patrik Fjogstad og Benjamin Byberg.

Et bilde som inneholder utendørs, snø, person, himmel

Automatisk generert beskrivelse

Aberdeen-familien som bor i Stavanger var med på avslutningen av alpinsesongen, fra venstre er det Sophie, Scott, Maiset og Emily Fong.

Et bilde som inneholder utendørs, person, snø, bakke

Automatisk generert beskrivelse

Odea Jakobsen Nord-Varhaug er kledd i retro og klar for innsats i alpinanlegget.