Home>Nyhet>Redskapshus brant ned i Suleskard
Nyhet

Redskapshus brant ned i Suleskard

Mandag kveld, litt før klokka 2200, fikk Rogaland Brann og Redning melding om brann i et redskapshus, like ved fylkesvei 450 før Suleskard-krysset i Øvre Sirdal. Redskapshuset var helt overtent og brant ned. Nå foregår bare etterslokking og nedkjøling av nabobygg, melder vaktleder brann.

Sirdal brann og redning har rykket ut med alt ledig mannskap og biler i kveld. Det betyr at 19 mannskaper og sju biler var med i utrykningen. Det betyr mannskaper og utstyr fra både Tonstad og Tjørhom.

Inne i redskapshuset var det en bil og det medførte mye svart røyk som kunne ses på lang avstand. I tillegg var det en drivstofftank vegg i vegg med redskapshuset. Den skal ha eksplodert og antent noe ved på utsiden. Ellers er noe redskaper kjørt ut. Garasje og bolighus skal det ikke være noen fare for spredning til nå.