Home>Front>Asiamat, restaurant og takeaway
Front Næringsliv Nyhet Nyhet forts.

Asiamat, restaurant og takeaway

Alethea Lim-Ellingsen (54) vil til høsten starte spisested i Handleriet på Sinnes. Hun vil ha en restaurant med 22 sitteplasser i nybygget. I tillegg vil hun satse på takeaway. Sandnesposten omtalte denne saken først.

Alethea fikk ikke drive matvogn på Ruten i Sandnes lenger enn to måneder. Da måtte den stenges. Ifølge avtale med Sandnes kommune varte ikke denne avtalen foran Amfi Vågen lenger. Skulle de fortsette, måtte det søkes om permanent plassering og drift. I tillegg kom Arbeidstilsynet inn og søknadsprosessen kunne ta tre måneder.

Fredag signerte Alethea kontrakt med Edel Byberg og Tor Sigve Vik om lokaler i det nye Handleriet, som Sinneshyttå har under oppføring. Hun legger opp til en restaurant med 22 sitteplasser og gode muligheter for takeaway. Matkonseptet blir asiatisk mat, med inspirasjon fra Singapore.

Alethea kommer fra Singapore og kom til Norge i 2019. Hun er gift med Eirik Ellingsen og de har hytte på Andestjønn på Sinnes, 200 meter fra Handleriet. Restauranten vil ha en variert meny med mange retter av kylling, biff og muligens en fiskeretter eller to. Smakene vil varieres med ulike sauser og marinader inspirert fra hjemlandet.

Asia@Sirdal blir navnet på spisestedet. Åpningstidene vil hun komme tilbake til. Det må tilpasses når det er folk i hyttene. Hovedvekten blir i alle tilfelle rundt helgene.

Foto: Alethea Lim-Ellingsen foran det nye Handleriet som er under oppføring på Sinnes.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, person, bakke, sementAutomatisk generert beskrivelse

Alethea Lim-Ellingsen gleder seg til å åpne restaurant på Sinnes.