Home>Nyhet>Bra opptreden i UKM-festivalen
Et bilde som inneholder person Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Bra opptreden i UKM-festivalen

Tøri Kvinlog og Bendikte Fundal Gauthun fra Sirdal var godt fornøyd med sin opptreden lørdag ettermiddag, under avslutnings-festivalen for årets Ung Kultur Mønstring (UKM). Festivalen finner sted i Stjørdal i Trøndelag og varer til tirsdag.

  • Fokuset er nå lagt til mønstring. Ingen vinnere eller plasseringer under avslutningen i år. Det er litt underlig da det var konkurranser både lokalt og på fylkesbasis, sier Tøri Kvinlog til Sirdalmedia.

Tøri og Benedikte vant begge konkurransene. Årsaken til endringen har sammenheng med at deltakerne ikke skal oppleve UKM som skaper press.

I klassen til de lokale deltakerne var det 13 innslag. Totalt er 500 deltakere samlet til UKM-festivalen. De bor på en videregående skole i gymsalen.

  • Mandag er vi plukket ut til å synge vår sang, «July», for Margaret Berger, idol-sanger og vinner av spellemannsprisen. Hun skal holde et foredrag på festivalen, før vi drar hjem mandag kveld, sier Tøri, som er godt fornøyd med å få det oppdraget på tampen av denne UKM-mønstringen.

Foto: Tøri Kvinlog og Bendikte Fundal Gauthun under festivalen i Stjørdal lørdag.