Home>Front>Farvel – addio – Sirdal
Et bilde som inneholder tekst, person, poserer, personer Automatisk generert beskrivelse
Front Kvæven Nyhet Nyhet forts.

Farvel – addio – Sirdal

Denne helgen er det mange hjerteskjærende avskjeder på Kvæven kafe. Nå er det siste helg de fire medlemmene av Mynkya driver kafeen. Søndag klokka 1700 er det slutt. Da drar de hjem til Italia på mandag og tirsdag.

Det er helt ufattelig at Sirdal Safari & Adventures AS (SSA) er blitt uvenner med denne flotte gjengen. Mer serviceinnstilte og smilende personell skal du lete lenge etter. De vil bare kundene det aller beste. De står på pinne for deg. Alt for kundene.

Kjekt er det også at de har «lært» sirdølene til å gå på kafe for å spise. Eller bare ta en kaffe. Eller en øl eller et glass vin. «Voksenopplæringen» har gått suksessivt. De har fått tillit, og gitt tillit, blant sirdølene.

Strikkedamene i Sirdal, 64 medlemmer, har hatt dette som sin base på onsdager. Åpenhet og tillit, gjensidig, er blitt vist fra begge parter. Her har de hatt det trivelig og Tone Kvinen skrev en avslutningssang på siste strikkekveld. Til Mynkya-gjengen.

Valeria My og Francesco Giampino kom til Eivind Klemetsen og Fjellstuå i 2015, mens Iva Brkovic og Guglielmo Tarantino kom tre år senere. De har stortrivdes her i Sirdal.

Foto: Francesco Giampino, Valeria My, Iva Brkovic og Guglielmo Tarantino sier farvel til Sirdal søndag klokka 1700 når de stenger dørene.

Annonse

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, bord

Automatisk generert beskrivelse

Valeria og Iva er populære servitører.

Nå skal de ha en lang og etterlengtet ferie sammen med familie og venner. Vinterutstyret blir stående igjen, så de må tilbake for å hente en del klær og utstyr. Men kanskje dukker det opp nye og spennende tilbud. Døra er ikke helt lukket.

Nå er de blitt enige med SSA om å overta møbler og inventar. – Godt vi kan skilles som venner, sier Roald Klungland, styreformann og eier i SSA.

Klungland skal være daglig leder for selskapet i sommer. I månedsskiftet juni/juli vil kafeen bli åpnet igjen. Da vil det også bli overnattinger og guidede turer og fisketurer.

Men det kommer til å falle mange tårer enda, før dette spesielle eventyret er over.

Et bilde som inneholder person, mann, himmel, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Styreformann i SSA, Roald Klungland.